Alle cartoons

Webwinkel

The Cartoonist biedt de mogelijkheid om een print of een origineel te kopen van uw favoriete cartoonist. Bij iedere cartoon is te zien welke producten worden verkocht. Naast prints en originelen worden gesigneerde prints in beperkte oplage aangeboden. In de webwinkel vindt u tevens postkaarten en de boeken en strips van onze cartoonisten. Wanneer u een download wenst te bestellen voor het hergebruik van een cartoon, dient u contact op te nemen met de galerie. 

Bij ‘The Cartoonist’ vindt u de pagina FAQ. Op deze pagina kunt u de antwoorden op veel gestelde vragen omtrent de webwinkel vinden. Neem gerust contact met ons op mocht uw vraag er niet tussen staan of wanneer u vragen heeft over het gebruik van de webwinkel, onze producten of onze website in het algemeen.

Ga naar de webwinkel

The Cartoonist Galerie Brussel

The Cartoonist vertegenwoordigt het werk van de Belgische cartoonisten Kamagurka, Kroll, Marec, Gal, Vadot, Johan De Moor, Cécile Bertrand, Quirit, Ilah, Kanar, Kim, duBus, Lectrr, Karl, Fritz (Joris Vermassen), Sondron, Zaza, Fred, Clou, Steve, Joris Snaet and Cost. De cartoons van deze grote namen worden permanent tentoongesteld in onze galerie in de Zavel te Brussel, Hoogstraat 11.

In de galerie worden solo– en thematentoonstellingen georganiseerd. Bekijk onze Agenda om te zien welke activiteiten plaatsvinden, zoals welke cartoonist zijn werk tentoonstelt of wanneer u een cartoonist kunt ontmoeten.

Als u interesse heeft in de aankoop van een originele cartoon, kunt u een selectie originelen in de galerie komen bekijken. U kunt originelen met of zonder kader aankopen. 
Wanneer u een print wenst van uw favoriete cartoonist, kunt u in de galerie een cartoon uitkiezen en wij maken voor u een print van hoge kwaliteit. Deze print kan net zoals originelen met of zonder kader worden aangekocht. Daarnaast worden gesigneerde prints in beperkte oplage aangeboden, alsook postkaarten, merchandise en de boeken en strips van onze cartoonisten.

Wij informeren u graag over onze diensten en onze activiteiten. Neem gerust contact met ons op, volg ons op Facebook of spring eens binnen!

Agenda / geplande activiteiten:

30.08.2016 18:00 Vernissage expo BELGIUM ET CETERA in het BELvue museum in Brussel. Een kroniek van België in perscartoons. Expo t.e.m. 6 november 2016.

13.10.2016 Vernissage expo BREAKING NEWS in Seed Factory Brussel. Expo t.e.m. 30 december 2016.

15.10.2016 19:30 Opening nieuwe galerie The Cartoonist Brugge. Sint-Jakobsstraat 6, 8000 Brugge.

10.11.2016 20:00 Opening nieuwe galerie The Cartoonist Brussel. Lang-Levenstraat 40, 1050 Elsene.

Deze activiteiten kunnen wijzigen en er komen er nog bij. Indien interesse, gelieve dan af en toe onze agenda te raadplegen. Via contact kunt u zich aanmelden om op de hoogte gehouden te worden.