Lezingen

Zoekt u voor uw bedrijf of organisatie een originele uitstap?

 

The Cartoonist biedt u de mogelijkheid om een bekende Belgische perscartoonist te ontmoeten en dit in de unieke setting van galerie The Cartoonist.

 

Hoe werkt een cartoonist, hoe denkt hij, welke tekentechnieken gebruikt hij, waar haalt hij zijn inspiratie, hoe gaat hij om met deadlines,…? Dit en meer wordt uitgebreid toegelicht in een boeiende lezing, waarna de middag eindigt met een borrel.

 

Prijs: 55 euro per persoon (min. 8 personen)
Vanaf 15 personen: 45 euro (max. 20 personen)

 

Deze prijs is inclusief borrel en souvenir.

 

De lezing duurt 3 uren, bestaande uit een inleiding, lezing en borrel, en is elke dag mogelijk.
De inschrijving is enkel geldig na betaling.

 

In Brussel wordt een lezing door Johan De Moor aangeboden.
Adres: The Cartoonist Brussel, Lang-Levenstraat 40, 1050 Elsene.

 

In Brugge wordt een lezing door Marec aangeboden.
Adres: The Cartoonist Brugge, Sint-Jakobsstraat 6, 8000 Brugge.

 

Indien interesse kan deze lezing uitgebreid worden.

Groepen/organisaties kunnen kiezen voor een cultuuruitstap in Brussel of Brugge. Of voor een nog uitgebreider programma, een arrrangement in Brussel, inclusief overnachting en ontbijt. Voor bedrijven is er zelfs een op maat gemaakt bedrijfsarrangement.

 

Inschrijving + meer informatie:
Contactpersoon: Marloes De Cloedt
Tel.: 0476 689 455
Mail: info@thecartoonist.be

 

The Cartoonist:

 

z
unspecified
unspecified4vuu0yun

 

The Cartoonist verenigt 25 Belgische perscartoonisten en organiseert tentoonstellingen om hun werk en de perscartoon te promoten.

 

De Belgische perscartoonisten interpreteren op geheel eigen wijze onze samenleving. Met hun visuele verbeeldingskracht geven zij commentaar op het nationale en internationale nieuws. Ze doen dit ieder op hun eigen bijzondere en ontwapenende manier. Ondanks de vervreemding tussen onze taalgemeenschappen, behandelen ze dezelfde actualiteit. Deze verbondenheid en de wens om samen te werken hebben geleid tot de oprichting van The Cartoonist.

 

The Cartoonist vertegenwoordigt de meest prominente Belgische perscartoonisten, waaronder Kroll, Karl, Philippe Geluck, Kamagurka, Herr Seele, duBus, Marec, Gal, Vadot, Johan De Moor, Quirit, Cécile Bertrand, Ilah, Kanar, Kim, Lectrr, Zaza, Max Tilgenkamp, Sondron, Fritz, Steve, Joris Snaet, Clou, Fred en Cost.