Constantin Sunnerberg (Cost.) werd in 1970 geboren in Moskou Rusland. Hij groeide op in een artistiek milieu en begon reeds heel jong te tekenen. Hij illustreerde zijn eerste boek op de leeftijd van tien. Zijn moeder was een overtuigd anticommunist; ze besloot om het land te verlaten en trouwde met een Franse journalist. Het gezin verhuisde naar België toen Constantin 10 was. Hij bracht zijn schooljaren door in de Europese School in Brussel en in 1995 studeerde hij af aan de ‘École nationale supérieure des arts visuels de La Cambre’ in de afdeling grafiek. Constantin woont en werkt in Brussel.

In 1998 begon hij politieke cartoons te maken voor Le Soir. Sindsdien werkt hij als professioneel illustrator, vooral voor de pers (Le Soir, Courrier International, Journal du Mardi, Espace de Libertés, Vif-Express, Le Monde, Independant on Sunday, World Parliamentarian…).

Constantin illustreerde verschillende boeken. Hij schilderde een koe voor het evenement Kunst op Koeien in Brussel. Hij deed een 40 trips door Frankrijk om geïllustreerde verslagen te maken voor Courrier International. Hij maakte tekeningen voor het Rwanda-proces in Brussel, gigantische figuren voor het beroemde carnaval van Nice, tekeningen voor het Duitse ZDF…

Hij begon pas in 2010 deel te nemen aan cartoonwedstrijden en won meteen de derde prijs in Knokke-Heist. Sinds die tijd werden zijn cartoons bekroond met meer dan 50 prestigieuze prijzen in nationale en internationale cartoonwedstrijden (in 5 jaar tijd, 17 verschillende landen zoals Duitsland, Portugal, Italïe, Hongarije, Frankrijk, Turkije, China…). In 2002 en 2003 won hij de eervolle vermelding PCB (Press Cartoon Belgium) en in 2005 de Grote PCB-Prijs.